Lietuvos edukacinių tyrimų asociacija (LETA)  surinko ir pervedė 630 eurų finansinę paramą Ukrainos edukacinių tyrimų asociacijai (UERA) nariui dalyvauti ECER 2023  konferencijoje. Dėkojame visiems, kurie likote neabejingi ir prie to prisidėjote. Ačiū Jums!

UERA asociacijos prezidentė Ukrainos švietimo tyrimų asociacjos vardu  nuoširdžiai dėkoja už paramą.

 

Mieli LETA nariai,

Ukrainos švietimo tyrimų asociacijos narių vardu norėčiau padėkoti Jums už paramą, skirtą Ukrainos mokslininkų dalyvavimui Europos švietimo tyrimų konferencijoje 2023. Tiesa, šiandien susiduriame su tam tikrais sunkumais. Nelengva ne tik išsilaikyti bet ir toliau vykdyti edukologinius tyrimus, mokyti studentus, dirbti su projektais ir kurti. Tačiau Jūsų paramos ir supratimo dėka mes tampame vis labiau pasitikintys  savimi, nes žinome, kad mes, ukrainiečiai, kovoje už laisvę esame ne vieni. Mūsų bendras sovietinis palikimas – tai našta, kurią nusimetame nuo savo pečių. Šiandien dedame daug pastangų, kad užtikrintume mūsų vaikų gyvenimą laisvame demokratiniame pasaulyje, o tai yra privilegija, dėl kurios verta kovoti. Svarbu, kad Ukrainos švietimo tyrėjų balsas būtų išgirstas tarptautinėje akademinėje  bendruomenėje, o jūsų dosnus indėlis padės jai tai padaryti.

 Nuoširdžiausi linkėjimai,

                                                                                         Prof. Oksana Zabolotna, Ukrainos švietimo tyrimų asociacijos prezidentė,
                                                                                              Umanės Pavlo Tychyno valstybinio pedagoginio universiteto profesorė.

Visą asociacijos laišką galima rasti paspaudus ant šios nuorodos: https://lera.lt/wp-content/uploads/2023/02/UERA_Appreciation-Letter-for-LERA-1.pdf