2023 m. rudenį MRU Viešojo saugumo akademijos komanda pradėjo vykdyti projektą: A developmental and educational platform and gamified tools for training police officers and similar professionals, with respect to communications (KA220-VET – Cooperation partnerships in vocational education and training).

Dviejų metų projektą koordinuoja Mise HERo s.r.o. (Čekijos Respublika). Jo metu bus sukurta ir skaitmeninėje platformoje publikuota medžiaga, mokymo/si priemonės, parankinės knygos, kita interaktyvi mokomoji medžiaga teisėsaugos pareigūnams apie bendravimą, įtampos įveikimo, konfliktų sprendimo būdus. Čekijos, Rumunijos ir Lietuvos švietėjų veikla orientuota pagalbos ir paramos teikimui teisėsaugos pareigūnams, kurių profesinė veikla šiuo metu reikalauja ne tik profesionalumo, bet ir atsparumo įtampų kupiname pasaulyje.

Maloniai kviečiame sekti projekto naujienas. Maloniai laukiame ir susisiekiant: v[email protected] (projekto vadovas VSA). Plačiau: https://www.mindsetmentors.eu/pol-com-evropsky-projekt

                                                                                                                                                                                                       Mykolo Romerio universiteto informacija