2022 metų EERA vasaros mokykla ,,Tyrimo dizainas  nuo nulio: suprasti kas, kaip ir koks  yra jūsų tyrimas“  (angl. Research design from scratch: Making sense of the whats, whos and hows of your investigation) vyks Porto universitete, Portugalijoje.

Vasaros mokykla priims  60 – 70 doktorantų. Jau galima teikti prašymus į penkių dienų vasaros mokyklą 2022 m. liepos 11 – 15 d. Prašymų pateikimo terminas nuo 2021m. lapkričio 16 d. iki 2022 m. sausio 31 d. 

EERA  vasaros mokyklos  2022 tikslas – remti doktorantų pastangas plėtoti mokslinius tyrimus nuo nulio: nuo idėjos tvirtam projektui.  Vasaros mokykloje bus sukurtos erdvės dalytis, diskutuoti ir diskutuoti, o tai leis naujiems mokslininkams bendrauti tarpusavyje ir su labiau patyrusiais tyrėjais, remiantis savo idėjomis kaip atspirties tašku bendradarbiaujant bendrai mokytis apie atliekamo tyrimo praktiką, problemas ir iššūkius. Mokytojai bus iš keturių tyrimų centrų – CIIE, CIEd, CIDTDFF ir CEAD, taip pat tarptautiniai mokslininkai, kurie dalinsis savo žiniomis ir patirtimi įvairiais švietimo ir socialiniais klausimais visuose švietimo sektoriuose, nuo ankstyvųjų metų iki aukštojo mokslo ir suaugusiųjų švietimo. 

Plačiau apie vasaros mokyklą : https://eera-ecer.de/seasonschools/eera-summer-school-2022/   

https://lera.lt/wp-content/uploads/2021/11/EERA_Summer_School_2022_Porto_fin.pdf

Prašymų teikimas:  https://www.conftool.net/eerss2022