Š.m balandžio 28 d. 14.00 (Paryžiaus laiku), kviečiame į internetinį seminarą ,,Rethinking the classroom after COVID-19“ mokytojų įžvalgos ir naujovės. 

Mokytojai ir mokyklos bendruomenės nepaprastai kūrybingai ir specialiai reagavo į COVID-19 pandemijos sukeltus padarinius, nuosekliai ieškodami naujų, dažnai beprecedentių sprendimų, kurie meta iššūkį mūsų tradiciniam mokymo ir mokymosi konceptualumui.

Kai kurie pastebėti pokyčiai ir naujovės gali išlikti ir ateityje. EBPO, UNESCO ir Mokytojų darbo grupė su viso pasaulio mokytojais aptarė naujas įžvalgas, atsiradusias šiais sunkiais laikais.

Prisijunkite prie internetinio seminaro, kuriame  bus apžvelgtos  pandemijos metu išmoktos pamokos ir tai, kaip kartu galime geriau ir dar stipriau atsistatyti. EBPO  direktorių švietimui  Andreasą Schleicherį papildys Haldis Holst (tarptautinio švietimo generalinio sekretoriaus pavaduotoja) ir Borhene Chakroun (UNESCO direktorius politikai ir mokymosi visą gyvenimą sistemoms) diskusijoje su  mokytojais ir ekspertais, pasidalindami  savo įžvalgomis  apie mokymą COVID-19 metu.

Registracijos nuoroda: https://meetoecd1.zoom.us/webinar/register/WN_1QU5tgaxQd28msUX3mXHyQ

Plačiau: OECD Global Teaching Insights website