[:lt]

Maloniai kviečiame visus, dirbančius su jaunimu  ir vaikais, registruotis ir dalyvauti tarptautinėje konferencijoje „Picture your story“.

Jums reikia sutaikyti nesutaikomus? Skirtingų tikėjimų, orientacijų, kalbų, skirtingų socialinių klasių grupes ir individus? Jūs žinote, kad, jei jie pradėtų kalbėtis, jie atrastų daug daugiau esminio bendrumo nei paviršinių skirtumų. Bet kaip juos sukviesti į vieną erdvę? Kaip susodinti prie apskrito stalo ar laužo? Kaip pradėti dialogą? Kaip pasiekti, kad jie imtų atvirai dalintis jaudinančiomis istorijomis, patirtimis?

Tarptautinio projekto “Picture your story” metu sukurtas patrauklus ir efektyvus metodas, skirtas susipriešinimo mažinimui, taikesnės, saugesnės visuomenės kūrimui. „Picture your story“ metodas  ypač tinka darbui su jaunąja karta, kuriai artima vaizdų kalba. Greta pagrindinės šio metodo paskirties, juo lavinamas kūrybiškumas, vaizduotė, viešasis kalbėjimas, gebėjimas reikšti mintis ir emocijas, ugdomas empatinis klausymas, savęs pažinimas.  „Picture your story“ susipriešinimo mažinimo metodas lengvai pritaikomas nuotoliniam naudojimui.

Rugsėjo 23 dieną Vilniuje Socialinių mokslų kolegijoje „Picture your story“ metodą, jo praktinį pritaikymą bei teorinį pagrindimą pristatys dvejus metus metodą kūrusios ir tobulinusios šešių partnerių iš penkių ES šalių komandos atstovai.

Kiekvienas iš Jūsų galite daryti teigiamą socialinį poveikį, keisti konfliktišką elgseną naudodami istorijų pasakojimą ir vaizdų kalbą. Konferencijoje „Picture your story“ Jums bus suteikta priemonių ir žinių tai padaryti.

Konferencijos programa ir detalesnė informacija: Programa

Konferencijos data ir laikas  2020 m. rugsėjo 23 dieną (9.30-18.00 val.)

Dalyvių registracija:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVi9LUKTSfXarIoIynhuRYixtBTU7cSMruPUGdDzmpl0WLHA/viewform

Kontaktinis asmuo  Raimondas Paškevičius Tel. +370 601 78 263 | el.  paštas:
[email protected] 

[:]